OM OSS

Adresse: Skolebakken 5, 1482 Nittedal
Avdeling Ulverud: Bekkinga 4, 1481 Hagan
Vipps: 14086
Org nr: 994 317 377

E-post: post@danseverket.no
Kontakt oss på Facebook: https://www.facebook.com/danseverketinittedal

Danseverket i Nittedal er en ideel stiftelse og har ingen fulltidsadministrasjon. Derfor nås vi ved å sende e-post eller gjennom melding på Facebook.

 
IMG_9762-768x512.jpeg

ANETTE MEILTOFT

Anette Meiltoft startet å danse for fullt hos den gangens Touch of Dance i 1998, og har vært knyttet profesjonelt til Danseverket på ulike måter siden 2005, både som pedagog, koreograf og administrasjon. Hun har bachelorgrad med integrert pedagogikk fra Statens balletthøgskole og ekstra studiepoeng fra NTNU. Anette har i en årrekke også arbeidet som utøvende danser med blant annet Panta Rei Danseteater og som frilans med egen produksjon og oppdrag. I tillegg har hun arbeidet på danselinjen ved Edvard Munch vgs i 8 år, vært styreleder for PRODA, engasjert i Nittedal kulturråd og Kulturhuset og vært med i ressursgruppa for NoDa. Anette driver også Rom for yoga - et yogastudio her i Nittedal. Her på Danseverket leder hun arbeidsutvalget som leder den daglige driften, er personalansvarlig, samt instruktør for Treningsverket.

 
IMG_9870-768x512.jpeg

INA-HELÈN OSKARSEN

Ina-Helén Oskarsen er PR/markedsførings- og prosjektkonsulent ved Danseverket samt faglig leder for Danseverket Dansekompani og fordypningsprogrammene ved Danseverket. Hun har gått danselinjen på Lillestrøm vgs, Spin Off Forstudium i Dans, den 3-årige yrkesutdannelsen på Balettakademien i Stockholm, og PPU ved Kunsthøgskolen i Oslo. Etter endt utdannelse har hun blant annet jobbet med kompaniet ilDance i Gøteborg og danset i musikalversjonen av “Mormor og de åtte ungene” (PARADOX FILMS). Hun mottok i 2006 Nittedal Kommunes påskjønnelse til ung, aktiv kulturutøver, og har lang fartstid fra ToDDansekompani (nå Danseverket Dansekompani). I tillegg underviser og koreograferer hun på Schous Kulturstasjon, en del av Oslo Musikk- og Kulturskole, ved Spin Off Forstudium i dans, samt underviser på Lillestrøm vgs.

 
IMG_9729-768x512.jpeg

CAMILLA WANG PETTERSEN

Camilla Wang Pettersen er kontorkonsulent og dansepedagog på Danseverket. Hun har bachelorgrad i dans og pedagogikk fra Den Norske Balletthøyskolen (nå Norges Dansehøyskole), med fordypning i moderne/samtidsdans og spesialisering i kunst og kultur-formidling. Camilla ble bitt av dansebasillen da hun som barn danset i “Reisen til julestjernen” på Nationaltheateret flere år på rad, og senere danset hun i prosjektet “On own feet” i kulturpalasset i Praha. Etter ferdig utdannelse har Camilla jobbet på Danseverket, og danset i små prosjekter ved siden av. Camilla har vært prosjektleder og danser på prosjektet “Møtepunkt – barn møter dansekunst” Touch of Dance hadde på Sørli skole i 2012 og Rotnes skole 2013.

 
IMG_9673-768x512.jpeg

CAMILLA HAUGO

Camilla Neegaard Haugo er en av våre street-pedagoger og brenner for å bygge opp dette faget og miljøet på Danseverket sammen med flotte kollegaer. Hun har sin utdanning og erfaring fra skoler som: Flow Dance Education Oslo og Paris, Norges Dansehøyskole og Universitetet i Stavanger. I tillegg til å være dansepedagog er Camilla faglig leder for vår treningsavdelig Treningsverket og jobber også fast ved Kulturskolen i Gjerdrum. Camilla er opptatt av å kontinuerlig utvikle seg gjennom kurs og utøvende jobber og har fokus på å oppsøke og ta del i det boblende dansemiljøet i distriktet og i Oslo.

 
fullsizeoutput_5b4-370x518.jpeg

ANNE BRATTEBERG

Anne Bratteberg danset ved Danseverket i Nittedal som barn og ungdom og gikk deretter Dans Forstudium ved Trøndertun Folkehøgskole. Videre tok hun sin bachelorgrad i utøvende dans ved Universitetet i Stavanger. Under utdanningen tok hun et semester ved Academy Of Performing Arts i Slovakia. Etter endt danseutdanning gikk hun praktisk-pedagogisk utdanning i dans ved Kunsthøgskolen i Oslo. Anne har undervisningserfaring i kreativ barnedans, jazz, moderne/samtidsdans og improvisasjon. Anne er også ansatt som dansepedagog på Kirsti Skullerud Ballett og Dansestudio og Rud Videregående Skole. I tillegg til å undervise arbeider Anne også som frilans danser.

 
line-1-370x555.jpeg

LINE JOTEN

Line Joten gikk på danselinjen ved Stange Videregående (2009-2012) og er utdannet med en bachelorgrad i dans med integrert PPU fra Universitetet i Stavanger (2012-2016). 
Under utdanning tok hun et utvekslingssemester ved Dans och Circushögskolan i Stockholm der hun tok flere fag innenfor pedagogikk, didaktikk og dans for barn og unge. Etter endt utdanning har Line jobbet som dansekunstner i samarbeid  med dansekollektivet KOLLEKTIVNI med blant annet forestillingen "Evolution made me superior». Hun har også jobbet med flere prosjekter både som dansepedagog og utøvende dansekunstner i Innlandet og Oslo. Ved siden av å undervise i dans og trening tar hun også en mastergrad i kunstfagdidaktikk ved NTNU der hun skriver om tema dans og kjønn. 

 
IMG_8237-370x493_edited.jpg

PETER PACHA

Peter er født i Dar Es Salaam, Tanzania. Der startet han å danse da han var 10 år, og dansen har betydd mye for livet hans både i Afrika og her i Norge. Da han var 18 år flyttet han til Nairobi i Kenya, hvor han gikk på en danseskole som heter Sarakasi Trust. Sarakasi ga han muligheten til å bli en profesjonell danser og artist. I denne perioden startet han sitt eget crew som het (Wapi Wapi Crew). Wapi Wapi har vært med i mange dansekonkurransen i Øst-Afrika og vunnet mange av dem.
I 2018 flyttet Peter til Norge og ble medlem en av Norges mest kjente hiphop danse gruppe, (King Wings Crew). KingWings Crew er et av de største breakdans crewene i Norge og vinner av Norwegian Championship i 2019 som Peter var en del av. Sammen med Kingwings crew har han danset mange steder i Norge. 
Han har gått på Follo folkehøgskole -Hiphop linjen. I tillegg har han lang undervisnings erfaring fra Afrika og litt her i Norge. Peter har undervist på Indre Østfold Dans og ballett og Lørenskog Kulturskole i Hiphop og brakedanse. 
Peters dansestil har sine røtter i tradisjonell Afrikansk dans, men han er også en godt skolert Hiphop og breakdanser. Denne sammensetningen av ulike dansestiler gjør han helt unik i sin uttrykksmåte på scenen og som danselærer.
Peter er utrolig entusiastisk og engasjert danselærer som gjør hans timer om til et fyrverkeri. Han er opptatt av at man skal lære å føle musikken når man danser og mener at alle kan danse.

 
fullsizeoutput_5683-370x493.jpeg

MARIA GLORVIGEN

Maria Glorvigen er tidligere elev og kompanimedlem ved Danseverket. Hun har siden den gang gått på danselinjen ved Lillestrøm Vgs, Intensivt Kveldsstudium i Dans ved Oslo kulturskole og Dans Forstudium ved Trøndertun Folkehøgskole. 
Etter dette tok hun Bachelor i dans ved Northern School of Contemporary Dance i England med pedagogikk integrert i studiet. Her samarbeidet hun med en rekke kjente koreografer og kompanier som Gary Clarke, The Hiccup Project og Patricia Okenwa.

 
11283.png

HANNE SVARLIAUNET (I PERMISJON)

Hanne Svarliaunet er utdannet ved Den Norske Balletthøyskole og har bachelor i dans og pedagogikk med fordypning i moderne dans og samtidsdans. Hun har også studert ved Dance New Amsterdam i New York, fortrinnsvis i moderne dans. 
Hanne er medlem i dansekompaniet Komma Danseteater. De har blant annet hatt suksess med forestillingen ”Sofasamfunn” i Den Kulturelle Skolesekken i Vestfold. 
Hanne har gjort stunt på Operataket med utdrag fra “sofasamfunn”, vist på NRK TV. Hun har danset i ”Tolerance of Delay and Forceful Exertion” av Oliver Steele, New York, og i stykket ”Kick” av Tharan Revfem. Videre har Hanne koreografert og danset i stykket ”The Banshee” med Tønsberg Irish Dance Ensemble

 
AstridMæland 2.jpg

ASTRID MÆLAND (VIKAR VÅREN 2022)

Astrid Mæland flyttet til Oslo som 17-åring for å gå på den landsdekkende danselinjen, nå kalt Edvard Munch videregående skole. Hun ville gå videre med dans rett etter videregående og fullførte i 2018 en bachelor i moderne- og samtidsdans på Fakultetet for Utøvende Kunstfag, hos Universitetet i Stavanger. I løpet av hennes tid på studiet gjennomførte hun et semester hos Conservatori Superior de Dansa, Institut del Teatre i Barcelona, Spania. Siden 2018 har hun jobbet som utøvende danser, koreograf og pedagog. Astrid Mæland spesialiserer seg i samtidsdans men har masse erfaring fra klassisk ballett og jazzballett gjennom skole, kurs og utdanning. Som pedagog har hun undervist blant annet på Thor Heyerdahl videregående skole, RÅDANS-festivalen, samt vært vikar hos Danseverket i Nittedal og på Lørenskog Kulturskole. Som dansekunstner har hun blant annet vært utøver og koreograf i stykket «Her og nå, da» av kunstnertrioen VÅKEN som hun også er en del av. I tillegg er hun koreograf og utøver i hennes eget soloprosjekt kalt «WORKSPACE» som vil ha urpremiere i 2022.