top of page

OM OSS

Adresse: Skolebakken 5, 1482 Nittedal
Avdeling Ulverud: Bekkinga 4, 1481 Hagan


Vipps #14086 (Danseverket i Nittedal)

Vipps handlekurv: #690416 (Danseverket i Nittedal)


Org nr: 994 317 377

E-post: post@danseverket.no
Kontakt oss på Facebook: https://www.facebook.com/danseverketinittedal

Danseverket i Nittedal er en ideel stiftelse og har ingen fulltidsadministrasjon. Derfor nås vi ved å sende e-post eller gjennom melding på Facebook.

Om oss: About Us
IMG_9762-768x512.jpeg

ANETTE MEILTOFT

Anette Meiltoft er styreleder og leder for arbeidsutvalget som har ansvaret for den daglig drift. Samtidig har hun personalansvar m.m.  Anette startet å danse for fullt hos den gangens Touch of Dance i 1998, og har vært knyttet profesjonelt til Danseverket på ulike måter siden 2005, både som pedagog, koreograf og administrasjon. Hun har bachelorgrad med integrert pedagogikk fra Statens balletthøgskole og ekstra studiepoeng fra NTNU. Anette har i en årrekke også arbeidet som utøvende danser med blant annet Panta Rei Danseteater og som frilans med egen produksjon og oppdrag. I tillegg har hun arbeidet på danselinjen ved Edvard Munch vgs i 8 år, vært styreleder for PRODA, engasjert i Nittedal kulturråd og Kulturhuset og vært med i ressursgruppa for NoDa. Anette driver også Rom for yoga - et yogastudio her i Nittedal.

Om oss: About Us
IMG_9870-768x512.jpeg

INA-HELÉN OSKARSEN

Ina-Helén Oskarsen er dansepedagog og faglig leder for Danseverket Dansekompani og fordypningsprogrammene ved Danseverket. Hun har gått danselinjen på Lillestrøm vgs, Spin Off Forstudium i Dans, den 3-årige yrkesutdannelsen på Balettakademien i Stockholm, og PPU ved Kunsthøgskolen i Oslo. Etter endt utdannelse har hun blant annet jobbet med kompaniet ilDance i Gøteborg og danset i musikalversjonen av “Mormor og de åtte ungene” (PARADOX FILMS). Hun mottok i 2006 Nittedal Kommunes påskjønnelse til ung, aktiv kulturutøver, og har lang fartstid fra Danseverket Dansekompani. Hun har i en årrekke undervist og koreografert på Schous Kulturstasjon, en del av Oslo Musikk- og Kulturskole, og ved Spin Off Forstudium i dans. I tillegg til DV er hun ansatt som dansepedagog på Lillestrøm Videregående skole samt i administrasjonen på PPU på Kunsthøgskolen i Oslo.

Om oss: About Us
IMG_9729-768x512.jpeg

CAMILLA WANG PETTERSEN

Camilla Wang Pettersen er kontorkonsulent, prosjektkonsulent og dansepedagog på Danseverket. Hun har bachelorgrad i dans og pedagogikk fra Den Norske Balletthøyskolen (nå Norges Dansehøyskole), med fordypning i moderne/samtidsdans og spesialisering i kunst og kultur-formidling. Camilla ble bitt av dansebasillen da hun som barn danset i “Reisen til julestjernen” på Nationaltheateret flere år på rad, og senere danset hun i prosjektet “On own feet” i kulturpalasset i Praha. Etter ferdig utdannelse har Camilla jobbet på Danseverket, og danset i små prosjekter ved siden av. Camilla har vært prosjektleder og danser på prosjektet “Møtepunkt – barn møter dansekunst” Touch of Dance hadde på Sørli skole i 2012 og Rotnes skole 2013, og hun er drivende engasjert i spesielt dans for barn. 

Våren 2023 gjennomførte Camilla instruktørkurs i Dans för hälsa, som er en forskningsbasert metode for å hjelpe ungdommer med psykisk uhelse gjennom dans. Skoleåret 23/24 tar Camilla også videreutdanning i "Dans og bevegelse som helsefremmende metode" ved Universitetet i Sørøst-Norge.

Om oss: About Us
IMG_9673-768x512.jpeg

CAMILLA HAUGO

Camilla Haugo-T er PR- og markedsføringskonsulent, leder for treningstimer og en av våre street-pedagoger. Camilla brenner for å bygge opp streetfaget og miljøet på Danseverket sammen med flotte kollegaer. Hun har sin utdanning og erfaring fra skoler som: Flow Dance Education Oslo og Paris, Norges Dansehøyskole og Universitetet i Stavanger. I tillegg til å være dansepedagog her underviser hun også på Kulturskolen i Gjerdrum og SPREK Gjerdrum.


Camilla er opptatt av å kontinuerlig utvikle seg gjennom kurs og utøvende jobber og har fokus på å oppsøke og ta del i det boblende dansemiljøet i distriktet og i Oslo.

Høsten 2023 skal Camilla lede DansINK-Møteplassen prosjekt i sammen med unge arrangører hos oss.

Om oss: About Us
fullsizeoutput_5b4-370x518.jpeg

ANNE BRATTEBERG

Anne Bratteberg er prosjketkonsulent og dansepedagog hos oss. Hun har danset ved Danseverket i Nittedal som barn og ungdom, og gikk deretter Dans Forstudium ved Trøndertun Folkehøgskole. Videre tok hun sin bachelorgrad i utøvende dans ved Universitetet i Stavanger. Under utdanningen tok hun et semester ved Academy Of Performing Arts i Slovakia. Etter endt danseutdanning gikk hun praktisk-pedagogisk utdanning i dans ved Kunsthøgskolen i Oslo. Anne har undervisningserfaring i kreativ barnedans, jazz, moderne/samtidsdans og improvisasjon. Anne er også ansatt som dansepedagog i Asker Kulturskole og har arbeidet på danselinjen ved Rud Videregående Skole. I tillegg til å undervise arbeider Anne også som frilans danser.

Om oss: About Us
IMG_7116.jpeg

MARIA GLORVIGEN

Maria Glorvigen er tidligere elev og kompanimedlem ved Danseverket. Hun er utdannet ved Northern School of Contemporary Dance (2017-2020), hvor hun fikk en Bachelor of Arts in Contemporary dance. Her samarbeidet hun med en rekke kjente koreografer og kompanier som Gary Clarke, The Hiccup Project og Patricia Okenwa. Maria har erfaring med å undervise i barnedans, jazz, samtidsdans og klassisk ballett. Hun har også praktisk-pedagogisk utdanning I dans fra Kunsthøgskolen i Oslo (2022 -2023). I tillegg til Danseverket er Maria ansatt hos Oslo kulturskole og Kirsti Skulleruds ballett- og dansestudio.

Om oss: About Us
christine.jpg

CHRISTINE H. MYHRE

Christine Hoff Myhre startet å danse i 2009 på datidens Touch of Dance, hvor hun også gikk i kompaniet. Da hun var 18 ble interessen for hiphop stor så hun oppsøkte Circle HipHop Academy i Oslo hvor hun fordypet seg.

Senere tok hun sin danseutdanning ved Bårdar Akademiets Hiphop linje i samarbeid med datidens Circle HipHop Academy. Kort tid etter ble hun også intruktør for begge dansestudioene i både hiphop og kpop.

Christine har gjort mye kommersielt blant annet danset på VG-lista, Norway Cup, Wenche Myhre 70 år
og Det Norske Teater. 

Nå er hun hiphop instruktør på Danseverket og danser for dragqueenen Skrellex

Om oss: About Us
bilde 2022_edited_edited.jpg

ODA EMILIE SKOGEN ELLEFSEN 

Oda gikk på danselinjen ved Skien videregående skole og gikk så et år på Spin Off Forstudium i dans. Hun tok deretter en bachelorgrad i utøvende dans ved Universitetet i Stavanger. Under utdanningen tok hun et semester ved Academy Of Performing Arts i Slovakia. Etter endt danseutdanning gikk hun praktisk-pedagogisk utdanning i dans ved Kunsthøgskolen i Oslo. Etter endt utdanning i 2019 har Oda jobbet ved flere kveldskoler, sommerskoler og videregående skole. Hun har undervisningserfaring i moderne/samtidsdans, jazz, show og klassisk ballett. I dag jobber hun som dansepedagog ved Step Studio, yogainstruktør på Røa og som frilans dansekunstner

Om oss: About Us
11283.png

HANNE SVARLIAUNET 

Hanne Svarliaunet er utdannet ved Den Norske Balletthøyskole og har bachelor i dans og pedagogikk med fordypning i moderne dans og samtidsdans. Hun har også studert ved Dance New Amsterdam i New York, fortrinnsvis i moderne dans. 
Hanne er medlem i dansekompaniet Komma Danseteater. De har blant annet hatt suksess med forestillingen ”Sofasamfunn” i Den Kulturelle Skolesekken i Vestfold. 
Hanne har gjort stunt på Operataket med utdrag fra “sofasamfunn”, vist på NRK TV. Hun har danset i ”Tolerance of Delay and Forceful Exertion” av Oliver Steele, New York, og i stykket ”Kick” av Tharan Revfem. Videre har Hanne koreografert og danset i stykket ”The Banshee” med Tønsberg Irish Dance Ensemble

Om oss: About Us
Headshot Thea.jpg

THEA SOFIE GUSTAFSON

Thea Sofie Gustafson startet sin kunstneriske reise og danseinteresse ved Danseverket i Nittedal (Bl.a som hovedrollen "Elsa" i Et iskaldt danseeventyr "-  hvor hun sang live og danset) og har siden den gang gått videre med scenekunsten for fullt. Etter videregående ble det musikklinja på Follo Folkehøyskole. Kombinasjonen av sang, dans og teater ga mersmak, så deretter startet hun på bachelor i musikkteater ved Høyskolen Kristiania. (Tidligere Musikkteaterhøyskolen). Hun har også lang erfaring som Gif-leder på sommerleir og Danseverkets sommercamp. Hun ble uteksaminert denne våren, og skal fra høsten 2022 gå praktisk-pedagogisk utdanning i dans ved Kunsthøyskolen i Oslo, i tillegg til å jobbe på Danseverket med timen som heter Musikal. Thea tar nå også PPU på KhiO.

Om oss: About Us
IMG_1033.jpeg

HEDDA HJALTADOTTIR

Hedda er også tidligere elev ved Danseverket, hvor hun var svært aktiv i DvDk (Dansekompaniet). Hun har vært danseinstruktør og turninstruktør på GIF-sommerleir. Etter danselinjen på Lillestrøm vgs videregående gikk hun rett videre til The Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA) BA (hons) Dance, 2017- 2020 - hvor hun også fikk prøve seg på stepping, aereal-silk m.m i tillegg til scenisk dans. I hennes Bacheloroppgave om dans skrev hun om å kunne hjelpe de med CP (Carebral Parese) mentalt eller fysisk gjennom og med dans - hun brenner for at alle som vil skal ha muligheten til å danse, uansett funksjonsutfordringer. Hun er utøvende danser, og setter opp egen forestilling i 2023. Her hos oss skal hun i 22/23 undervise Jazz ungdom.

Om oss: About Us
bottom of page