top of page

CREW OPEN STYLE BATTLE

Yurley.jpeg

YURLEY LARSEN AKA YURLEYLEY

MC

Yurley aka yurleyley (19) er en oslobasert hip hop- og popping-danser.


Yurley har danseerfaring både som utøvende danser og instruktør. Hun har danset på dansestudioet subsdans siden hun var 7 år, og hennes hovedstil er popping og hip hop.


Hun er medlem av dansecrewene deepdowndopeizm og subsdanscrew, samt dansekollektivet b16. Dansen har gitt henne muligheter til å uttrykke seg på flere ulike arenaer, deriblant på battles, teater, musikkvideoer og i tv-produksjoner.


I tillegg til danseoppdrag har yurleyley hatt jobber som mc og har blant annet ledet xmas-jam, womanhood, soul sessions exstended kidz og soul sessions youngs i regi av soul sessions oslo.

Screenshot_20240422-154100_Chrome.jpg

NANCY BLAZE AKA DJ SAUCE

Dj

Den Oslo-baserte Hiphop-danseren Nancy Blaze, også kjent som Dj Sauce, er en musikkelsker fra Ekvatorial-Guinea. Hun er født og oppvokst i Madrid og har bodd i Oslo siden hun var liten. Sauce skaper en stemning som blander seg med Afrobeats, Afrohouse & Kuduro, Amapiano, brasiliansk funk, Reggaeton and HipHop. De siste årene har hun spilt rundt i hovedstaden, og samarbeidet med internasjonale Djs fra Storbritannia.

Photo Antero Hein-02846.jpg

KEVIN FJELLMYR

Dommer

Kevin Fjellmyr har breaka i 11 år og elsker dansestilen og alt det hiphop kulturen bringer.


Han har en bachelor fra Norges dansehøyskole og er en 3 del av de som starta og driver oslo parkour park!


Peace, love, unity and having fun!

Foto: Antero Hein

Deepali.jpeg

DEEPALI

Dommer

Deepali er født i Oslo og oppvokst på Eidsvoll. Hun er utdannet ved Flow Dance Academy Paris våren 2020 innenfor urbane stiler. Deepali har danset ulike stiler siden hun var 8 år og de siste årene har hun gått dypt inn i de urbane stilene. Hovedfokuset er hip hop, men ved siden av har hun en stor interesse for Dancehall og Afrobeat.

Hun har vert medlem av det norske Hip hop landslaget og har konkurrert i bade EM og VM. November 2019 ble Deepali Norgesmester i Hip hop.


Deepali sier; Det viktigste for meg i dansen er feeling og grooven, men også å ha det gøy!

Nå tar Deepali pedagogisk utdannelse ved siden av å undervise og hun jobber frivillig for å utvikle dancehall miljøet i Norge. Til dags dato arrangerer hun Norges største dancehall eventer som blir kalt Pure Jamaican Vybz, hvor henne inviterer jamaikanske dancehall aktører til Norge. Ved siden av det arrangerte hun Norges Mesterskapet i streetstyles 2023 hvor de slo en rekord pà deltakere og publikum.

susie 1.png

SUSIE ULVANG

Dommer

Susie har jobbet som danser i 15 år, hun har en lang utdanning hvor hun har studert ulike stiler i dans. Gjennom sin karriere har Susie jobbet som koreograf og danser ved flere show og vært dommer ved flere battles og konkurranser. I dag reiser hun rundt i hele Norge og holder Workshop i Hiphop for barn og unge. Susie elsker det sosiale i dansen og har deltatt på flere battles i inn - og utland.

Open Style Battle 22.juni: Our Staff
IMG_2220.jpeg
Professional Belly Dancing
Adult Ballet Class
Heels Dance Class
Break Dance Crew
Female Dancer

HAPPYDANCE GJERDRUM OG DANSEVERKET I NITTEDAL ØNSKER DEG VELKOMMEN TIL FESTIVAL DAG!

LØRDAG 22.juni kl 10-16.00

Det blir workshops og konkurranse i Linedance og Swing, samt workshops i street og Open Style Battle 2 vs 2 for Rookie (Nybegynner) 


Om Open Style Battle 2 vs 2 ROOKIE: 

Battelen er for deg som ønsker å prøve denne konkurranseformen for første gang eller for deg som har battlet før og vil prøve deg igjen. Finn en venn, start å tren sammen- og meld dere på!

PÅMELDING HER: https://medlem.deltager.no/dansing/happydance


På denne battelen kan du danse hvilken stil du vil, og med oss har vi 3 dommere som representerer dansestilene Hip hop, Break, Parkour og Dancehall!  


Det blir premie til vinnerduoen og vi håper dere vil delta i denne battelen som har plass til DERE!

Delta på battle: fra 10 år og oppover!

Publikum: ingen aldersgrense :-)


I tillegg til Battle muligheter vil noen av dommerne tilby workshop i sin stil. (TBA)


Nysgjerrig på swing og linedance? Les mer her: https://happydancefestival.no/


SAVE THE DATE!

Velkommen!

Eventet arrangeres som en forlengelse av DansINK Nittedal som er støttet av Sparebankstiftelsen 1 JLN og Viken Fylkeskommune.

Open Style Battle 22.juni: Opening Hours
bottom of page