top of page
1f2a0191-enhanced-nr.JPG

VEILEDNING TIL PÅMELDING (ALDER OG NIVÅ)

Alle skal få tilpasset undervisning og målet vårt er å utvikle elevene på best mulig måte. Alle våre dansekurs passer like godt for gutter som for jenter.

Veiledning til påmelding: Classes
1f2a8162-enhanced-nr.jpg

4 ÅR –  4.KLASSE (FØLGER ALDER)

Mindans heter kurset for 4-5 åringer.

1.-2.klassinger får tilbud om dans i SFO-tid på sin skole. Dette tilbudet finnes ved alle barneskoler i Nittedal.
Fra 1.klasse kan man velge mellom klassisk ballett, jazzdans og street (fra 3.klasse); eller gå flere kurs.

1f2a0276-enhanced-nr.JPG

5.KLASSE – 6.KLASSE (FØLGER ALDER)

Vi har ballett, jazz, hip hop, musikal og barnekompani for denne aldersgruppen. For å danse i barnekompaniet må man minst ha danset ett år tidligere.
Jazz: Må gå nivå 1 før 2. Har man danset flere år kan det vurderes om det er mest hensiktsmessig å begynne rett på 2.

1f2a0191-enhanced-nr.JPG

UNGDOM/ SKRIVES PÅ TIMEPLANEN SOM “UNG” - F.EKS JAZZ UNG 1-2
-  FRA 7.KLASSE OG OPPOVER.

På hvert kurs er man i utgangspunktet i 2 år. Vi utvikler og jobber med gruppen over lengre perioder for å skape trygghet, et godt læringsmiljø og tid til mestring.
Er du helt ny, vil begynne å danse og går i 9.klasse eller oppover? Ta kontakt så hjelper vi deg med riktig gruppe/løsning.


7.- 8.klasse = Ungdom nivå 1-2 (ung 1-2)
Noen elever er nybegynnere, andre har mer danseerfaring.
Juniorkompaniet er kompaniet for disse aldersgruppene for de som ønsker mye dans og er ekstra ivrige

9.-10.klasse = Ungdom nivå 2-3 (ung 2-3)
Har utviklet danseteknikken og forståelsen av dansefaget. Har danset en del år, og har vært gjennom grunnleggende teknikk.
Stiler på nivå ung 1-2 anbefales som supplement ved ønske eller behov.
Danseverket Ungdomskompani er kompaniet for disse aldersgruppene, og er for de som ønsker mye dans og er ekstra ivrige

Videregående skole = Ungdom nivå 3-4 (ung 3-4)
Har god, grunnleggende danseteknikk og har danset flere klasser per uke over flere år. Stiler på nivå ung 2-3 anbefales som supplement ved ønske eller behov.
Danseverket Ungdomskompani (DvUk) er kompaniet for disse aldersgruppene, og er for de som ønsker mye dans og som er ekstra ivrige

For de som virkelig brenner for dans, så er det mulig å gå på audition til Danseverket Dansekompani. les mer på om kompaniet HER

Jazz ung 4 = kun ved anbefaling

Avvik kan forekomme. For eksempel - hvis du ønsker å starte med en ny stil, og går i 9.klasse, så må du likevel innom ung 1-2 selv om de fleste som er der da er yngre. Men det kan være en raskere progresjon, slik at man kommer raskere videre.
Det vil alltid være noe blandet i nivå på kursene og vi har alltid noe å lære av hverandre. Pedagogen vil ta hensyn til dette i klassen og gi utfordring til flere nivåer. Husk at vi utvikler oss forskjellig. Vi mener at mestring gir danseglede.

KOMPANIENE VÅRE / FORDYPNINGSPROGRAM

Vi har kompanier /fordypningsprogram fra 5.klasse og oppover.

Våre fordypningsprogram gir deg muligheten til å få mer erfaring med dans, bli inspirert, føle fremgang og møte nye venner. Tilbudet passer deg som ønsker ekstra utfordringer. Det gir et godt grunnlag for deg som vil søke deg videre til danselinjer ved videregående skoler.
Kompaniklassene har ekstra fokus på koreografier og uttrykk. Timene inneholder alt fra kreativt og skapende fokus til mer sjangerspesifikk teknikktrening. Pedagogene våre gir personlig veiledning og vi er opptatt av at den enkelte skal utvikle sine tekniske ferdigheter samt bli tryggere til å uttrykke seg gjennom dans. Du må regne med ekstra øvinger i forbindelse med forestillinger, oppvisninger og «stunts» eller «events» som for eksempel Dansens Dager, forestillinger på Flammen og andre visningsarenaer.

21f4b864a747a73afce60a6896e48be1.jpeg

BARNEKOMPANIET 5.-6.KLASSE

Passer for deg som ønsker å danse mye, lære ulike stiler, være med på flere danseoppdrag og samarbeide som dansekompani. Samarbeid og et godt sosialt miljø er noe vi fokuserer på, også utenom dansetimene.


Det kreves at du går minst 2 danseklasser til i uka, i tillegg til Barnekompani. Jazz 5.-6. klasse nivå 2 anbefales som 1 av dem.


Elever som har danset lenge har fortrinnsrett. Danseverket bekrefter plassen etter påmelding (det vil stå “venteliste”).

De som melder seg til kompaniene godkjenner også kriteriene om minimum deltakelse. Det må påberegnes noe ekstratreninger i forbindelse med oppdrag og forestillinger.

JUNIORKOMPANIET 7.-8.KLASSE

Passer for deg som ønsker å danse mye, lære ulike stiler, være med på flere danseoppdrag og samarbeide som dansekompani. Samarbeid og et godt sosialt miljø er noe vi fokuserer på, også utenom dansetimene.


Det kreves at du går minst 3 danseklasser i uka, i tillegg til Juniorkompani. (Velg kurs som heter  “.... ung 1-2” )


Elever som har danset lenge og har vært i barnekompaniet har fortrinnsrett. Danseverket bekrefter plassen etter påmelding (det vil stå “venteliste”).

De som melder seg til kompaniene godkjenner også kriteriene om minimum deltakelse. Det må påberegnes noe ekstratreninger i forbindelse med oppdrag og forestillinger.

9fdfb29ae6b4dd4c1dfa3a1aa654127b.jpeg
1028a43b36371eff0cd2dc7c2c0f8c8d.jpeg

DANSEVERKETS UNGDOMSKOMPANI (DVUK): FRA 9.KLASSE OG OPPOVER - VGS

Passer for deg som ønsker å danse mye, lære ulike stiler, være med på flere danseoppdrag og samarbeide som dansekompani. Samarbeid og et godt sosialt miljø er noe vi fokuserer på, også utenom dansetimene.


Det kreves at du går minst 3 danseklasser i uka, i tillegg til DvUk. Da velger du blant disse stilene: jazz ung, samtidsdans ung, ballett ung, street ung (dette er da inndelt etter alder og evt anbefaling), og musikal ungdom.


9.-10.klasse? da velger du “.....ung 2-3”
VGS? da velger du “.... ung 3-4”


Vil du starte med flere stiler som du ikke har gått på før? Eller ikke har danset så mye, men ønsker mer? Ta kontakt med oss post@danseverket.no - så finner vi riktig løsning for deg (da kan man ikke begynne rett på 2-3/3-4)


Elever som har danset lenge har fortrinnsrett. Danseverket bekrefter plassen etter påmelding (det vil stå “venteliste”). De som melder seg til kompaniene godkjenner også kriteriene om minimum deltakelse.
Det må påberegnes noe ekstratreninger i forbindelse med oppdrag og forestillinger.

Veiledning til påmelding: Classes
IMG_0042.JPG

DANSEVERKET DANSEKOMPANI

Danseverket Dansekompani: VGS-elever (med audition og noen unntak i alder)

Dette er for elever som brenner for dans, som prioriterer dette foran annet, og som ønsker å danse mange ganger hver uke. Kompaniet jobber konseptuelt, leier inn eksterne koreografer, har egne forestillinger, visninger, oppdrag og har et høyt nivå.

For å opprettholde nivå og få et godt utbytte av dette så kreves det at du går på minimum 3 kurs til i uken i ulike dansestiler. Jazz ung 4 er en av dem, samt vi anbefaler også jazz ung 3-4, deretter samtidsdans/ballett/ street (musikal) i tillegg til 1,5 time som er dedikert til kompaniarbeid. Unntak gjøres KUN for elever som går på danselinje i vg2 og vg3. (i vg1 er antallet dansetimer for lavt til unntak)
Det må sendes skriftlig søknad for unntak (ina@danseverket.no)

De som melder seg til kompaniene godkjenner også kriteriene om minimum deltakelse.
Det må påberegnes en del ekstratreninger i forbindelse med oppdrag og forestillinger.

DvDk´s visjon er å styrke dansen i lokalmiljøet og være en synlig dansegruppe på høyt nivå.

Veiledning til påmelding: Bilde
bottom of page