Dette betaler du for

Dette betaler du for :

Vi vet at det koster mye å sende barna på fritidsaktiviteter og derfor synes vi det er viktig å fortelle akkurat hva du betaler for, og hva som evt. kommer i tillegg.

Dette betaler du for i semesteravgiften:

 • Ditt barn blir undervist 32 uker i året. Kursene har et innhold, en faglig utvikling og en individuell fremgang og oppfølging
 • Våre pedagoger har minst 3 års utdannelse innen dans og er profesjonelle
 • Kursene har begrensede plasser da alle skal ha rom til å bevege seg og til å bli sett
 • Forestillinger, ekstratreninger til forestilling og sosiale arrangementer for å styrke miljøet.

I tillegg finnes det/får du:

 • Være en del av et godt sosialt miljø med mulighet til å danse mange ulike stiler
 • Hver fagretning har en egen fagplan som er pedagogens verktøy
 • Tilpasset opplæring i gruppa, samtaler med pedagogen, sosiale kvelder og utflukter
 • Låne studioet til å danse, tøye, trene, lage koreografier o.l
 • Mulighet til å satse på dans gjennom våre kompanier og fordypningsprogram
 • Være med på forestillinger av høy kvalitet
 • Være med på danseoppdrag (kompaniene)
 • Mulighet til å gjøre lekser ved skrivebord, lage mat på kjøkkenet eller slappe av i sofa på venterom.
 • Trådløst nettverk

50 kr av elevens medlemskontingent dekker medlemsskap for en foresatt. Medlemmer av Danseverket har automatisk gratis medlemsskap i Frilynt Norge.
Årlig avholder vi fagdag(er) på Danseverket og/eller er med på seminarer for å hente inspirasjon og være oppdatert. Det er viktig å holde seg oppdatert med hva som skjer i danseverdenen. Samlet bruker vi mye ressurser på å gi ditt barn et morsomt, faglig forankret og tilpasset dansetilbud med fokus på å skape gnist, varige minner og danseglede!

Hva må du betale utenom?

 • Treningstøy. Vi har ingen store krav annet enn at det skal være praktisk og behagelig å danse i. Vi anbefaler at det er litt tettsittende da det er lettere for våre pedagoger å gi tilbakemeldinger. Unntak av klassisk ballet hvor det skal være hvit tights, drakt og oppsatt hår. Ønsker man å være med på tåspsiss-trening etterhvert må slike sko anskaffes.
 • Billettpris til vår(e) forestilling(er). Vi prøver å ligge så lavt som mulig, men vi må få dekket alle utgifter i forbindelse med forestillingen som leie av lokale, lyd og lys, kostymer og rekvisitter, folk på jobb under forestillingene, lagingen av koreografi og innstudering til forestillingen. I tillegg går noe inntekter fra forestillingen inn i daglig drift.
 • Frivillig: film av forestillinger og klær med logo hvis man ønsker dette.

Hva slipper du?

Vi vet at du lever i en hektisk hverdag og at det er nok å få barnet til og fra dans. Vi har derfor så og si ingen dugnadsrelaterte oppgaver som loddsalg e.l i helger og ukedager. Vi ber kun om hjelp til vår(e) stor(e) forestilling(er) som er 1-2 ganger i året. Da skal mellom 200-300 medlemmer på scenen, og vi er nødt til å be om noe hjelp fra dere. Ellers så ledes Danseverket av et styre med foresatterepresentanter så det er absolutt lov å engasjere seg mer også!

Foto: Lars Friestad

4 thoughts on “Dette betaler du for

 1. I¦ve been exploring for a bit for any high-quality articles or weblog posts on this kind of house . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this website. Reading this information So i¦m happy to exhibit that I have a very excellent uncanny feeling I discovered just what I needed. I so much unquestionably will make sure to do not disregard this web site and give it a glance regularly.

 2. You are my intake, I have few web logs and rarely run out from post :). “The soul that is within me no man can degrade.” by Frederick Douglas.

 3. I actually wanted to write a simple word so as to express gratitude to you for those marvelous steps you are writing on this website. My particularly long internet research has at the end of the day been compensated with reliable facts and strategies to go over with my family members. I would state that that most of us website visitors are undeniably fortunate to exist in a remarkable place with so many awesome individuals with very helpful advice. I feel very privileged to have used your web site and look forward to so many more awesome moments reading here. Thanks again for a lot of things.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.