“Et sted for oss”

NITTEDAL FEIRER åpningen av KULTURVERKET FLAMMEN!
I en herlig dansefilm fra ulike lokasjoner i det grønne dalføret og med med ambassadører i alle aldre – er fellesnevneren LIVSGLEDE.

Låten til filmen heter «Et sted for oss» og er komponert og produsert av David S. Grant. Flammedansen er koreografert av Danseverket i Nittedal, mens Magnus Kristiansen står for film og klipp. Kulturverket Flammen selv er inititiativtaker og stolt produsent.

Takk til medvirkende fra Fortet Naturbarnehage, Dagsenteret ved Døli pleie og omsorgssenter, Miljøhuset Gnisten, Voksenskolen, Trollskogen Teater, Nittedal Teater, Ungdomsklubben Pluss, Nittedal Idrettslag og Nedre Romerike Brann- og Redningsvesen.
Takk også til Nedre Skyset Gård som velvillig vertskap.

Musikken «Et sted for oss»
Komponert og produsert av David Stephen Grant
Pianist: Christian Stähler
Miks og mastering av Michael Peters Nielsen/Estremo Recording Studios
© David Stephen Grant, 2017 ℗ David Grant Music, 2017