Om oss

DANSEVERKET i Nittedal er et dansesenter som jobber for et levende dansemiljø i Nittedal.

Vi er en ideell organisasjon som er medlemsbasert og demokratisk. Alle har stemmerett og kan være med å påvirke. Vi har kurs åpent for alle i mange ulike dansestiler, for barn, unge og voksne.

Gjennom faglig god undervisning i et bredt utvalg dansestiler, ulike prosjekter og forestillinger tilrettelegger vi for mestring, gode minner, danseglede og økt livskvalitet for danseglade i alle aldersgrupper på alle nivåer. Vi aktiviserer rundt 400 barn, unge og voksne i Nittedal som ønsker å danse og trene. Vi jobber med å fremme estetisk læring og utfoldelse hvor glede, formidling og mestring er i fokus. Vår visjon er: ”Vi vil skape gnist, varige minner og danseglede!”

Våre ansatte:

Anette

Anette Meiltoft startet å danse for fullt hos den gangens Touch of Dance i 1998, og har vært knyttet profesjonelt til Danseverket på ulike måter siden 2005, både som pedagog, koreograf og administrasjon. Hun har bachelorgrad med integrert pedagogikk fra KHiO og ekstra studiepoeng fra NTNU. Anette har i en årrekke også arbeidet som utøvende danser med blant annet Panta Rei Danseteater og som frilans med egen produksjon og oppdrag. I tillegg jobber hun på danselinjen ved Edvard Munch vgs, vært styreleder for PRODA, engasjert i Nittedal kulturråd og Kulturhuset og vært med i ressursgruppa for NoDa. Anette er daglig leder og prosjektkonsulent ved Danseverket, samt instruktør for Treningsverket.

Kontakt: anette@danseverket.no


Ina

Ina-Helén Oskarsen er markedsførings- og prosjektkonsulent ved Danseverket samt faglig leder for Danseverket Dansekompani og fordypningsprogrammene ved Danseverket. Hun har gått danselinjen på Lillestrøm vgs, Spin Off Forstudium i Dans, den 3-årige yrkesutdannelsen på Balettakademien i Stockholm, og PPU ved Kunsthøgskolen i Oslo. Etter endt utdannelse har hun blant annet jobbet med kompaniet ilDance i Gøteborg, danset i “Le Grand Macabre” på Den Norske Opera og Ballett, og musikalversjonen av “Mormor og de åtte ungene” (PARADOX FILMS). Hun mottok i 2006 Nittedal Kommunes påskjønnelse til ung, aktiv kulturutøver, og har lang fartstid fra ToDDansekompani (nå Danseverket Dansekompani). I tillegg underviser og koreograferer hun på Schous Kulturstasjon, en del av Oslo Musikk- og Kulturskole og ved Spin Off Forstudium i dans, samt underviser på Lillestrøm vgs.

Kontakt: ina@danseverket.no


Camilla WP

Camilla Wang Pettersen (i permisjon 2020-2021) er kontorkonsulent og dansepedagog på Danseverket. Hun har bachelorgrad i dans og pedagogikk fra Den Norske Balletthøyskolen (nå Norges Dansehøyskole), med fordypning i moderne/samtidsdans og spesialisering i kunst og kultur-formidling. Camilla ble bitt av dansebasillen da hun som barn danset i “Reisen til julestjernen” på Nationaltheateret flere år på rad, og senere danset hun i prosjektet “On own feet” i kulturpalasset i Praha. Etter ferdig utdannelse har Camilla jobbet på Danseverket, og danset i små prosjekter ved siden av. Camilla har vært prosjektleder og danser på prosjektet “Møtepunkt – barn møter dansekunst” Touch of Dance hadde på Sørli skole i 2012 og Rotnes skole 2013.

Kontakt: camilla@danseverket.no


Camilla H

I tillegg til å være dansepedagog er Camilla Neegaard Haugo faglig leder for vår treningsavdelig Treningsverket. Hun har sin utdannelse i dans og bevegelsesveiledning fra Norges Dansehøyskole 2009. Deretter har hun PPU fra Universitetet i Stavanger 2010. Camilla har videre fordypet seg i Urbane stiler ved Flow Dance Education Oslo og Paris 2014, og underviser dermed hip hop hos oss. Camilla er nå ansatt ved Danseverket, Treningsverket og ved Kulturskolen i Gjerdrum. I tillegg til undervisning forsøker Camilla å utvikle seg videre gjennom kurs og utøvende jobber. Hun har så langt opptrådd på scener i Oslo, Paris og København og sist var i Oslo Spektrum med Karpe Diem. Camilla har også en nær tilknytning til hip hop studioet Subsdans i Oslo.

Kontakt: camillah@danseverket.no


Hanne

Hanne Svarliaunet er utdannet ved Den Norske Balletthøyskole og har bachelor i dans og pedagogikk med fordypning i moderne dans og samtidsdans. Hun har også studert ved Dance New Amsterdam i New York, fortrinnsvis i moderne dans. 

Hanne er medlem i dansekompaniet Komma Danseteater. De har blant annet hatt suksess med forestillingen ”Sofasamfunn” i Den Kulturelle Skolesekken i Vestfold. 

Hanne har gjort stunt på Operataket med utdrag fra “sofasamfunn”, vist på NRK TV. Hun har danset i ”Tolerance of Delay and Forceful Exertion” av Oliver Steele, New York, og i stykket ”Kick” av Tharan Revfem. Videre har Hanne koreografert og danset i stykket ”The Banshee” med Tønsberg Irish Dance Ensemble


Line

Line

Line Joten gikk på danselinjen ved Stange Videregående (2009-2012) og er utdannet med en bachelorgrad i dans med integrert PPU fra Universitetet i Stavanger (2012-2016). 

Under utdanning tok hun et utvekslingssemester ved Dans och Circushögskolan i Stockholm der hun tok flere fag innenfor pedagogikk, didaktikk og dans for barn og unge. Etter endt utdanning har Line jobbet som dansekunstner i samarbeid  med dansekollektivet KOLLEKTIVNI og som pedagog på flere prosjekter i Hedmark og i Oslo. 

Kontakt: line@danseverket.no


Jacob

Jacob Akselsen underviser hovedsakelig i popping, men også b-boying(breaking) og hip-hop. Han er utdannet ved Edvard Munch Vgs på deres første street-linje. Han er medgrunnleger av crewet O-Town Boogaloo og er også aktiv i battle-gamet. Battles: Vinner av popping Battle Subsdans jam 2018. Finale 3vs3 Funk Battle Raw Dance Festival 2017, Semi-Finale 1vs1 Popping Urban Moves 2015, Kvart-Finale 1vs1 Hip Hop Soul Sessions 2018


Anne

Anne Bratteberg danset ved Danseverket i Nittedal som barn og ungdom og gikk deretter Dans Forstudium ved Trøndertun Folkehøgskole. Videre tok hun sin bachelorgrad i utøvende dans ved Universitetet i Stavanger. Under utdanningen tok hun et semester ved Academy Of Performing Arts i Slovakia. Etter endt danseutdanning gikk hun praktisk-pedagogisk utdanning i dans ved Kunsthøgskolen i Oslo. Anne har undervisningserfaring i kreativ barnedans, jazz, moderne/samtidsdans og improvisasjon. Anne er også ansatt som dansepedagog på Kirsti Skullerud Ballett og Dansestudio og Rud Videregående Skole. I tillegg til å undervise arbeider Anne også som frilans danser.

Kontakt: anne@danseverket.no


Maria

Maria Glorvigen er tidligere elev og kompanimedlem ved Danseverket. Hun har siden den gang gått på danselinjen ved Lillestrøm Vgs, Intensivt Kveldsstudium i Dans ved Oslo kulturskole og Dans Forstudium ved Trøndertun Folkehøgskole. 

Etter dette tok hun Bachelor i dans ved Northern School of Contemporary Dance i England med pedagogikk integrert i studiet. Her samarbeidet hun med en rekke kjente koreografer og kompanier som Gary Clarke, The Hiccup Project og Patricia Okenwa.

Kontakt: maria@danseverket.no