Om oss

DANSEVERKET i Nittedal er et dansesenter som jobber for et levende dansemiljø i Nittedal.

Vi er en ideell organisasjon som er medlemsbasert og demokratisk. Alle har stemmerett og kan være med å påvirke. Vi har kurs åpent for alle i mange ulike dansestiler, for barn, unge og voksne.

Gjennom faglig god undervisning i et bredt utvalg dansestiler, ulike prosjekter og forestillinger tilrettelegger vi for mestring, gode minner, danseglede og økt livskvalitet for danseglade i alle aldersgrupper på alle nivåer. Vi aktiviserer rundt 400 barn, unge og voksne i Nittedal som ønsker å danse og trene. Vi jobber med å fremme estetisk læring og utfoldelse hvor glede, formidling og mestring er i fokus. Vår visjon er: ”Vi vil skape gnist, varige minner og danseglede!”

Våre ansatte:

Anette

Anette Meiltoft startet sin dansekarriere ved Danseverket  Dansekompani. Hun har BA i dans (pedagoglinjen) ved Kunsthøgskolen i Oslo og ekstra studiepoeng fra NTNU i «Kreativ dans og komposisjon». Hun har vært knyttet til DV på ulike måter siden 2005, både som pedagog, koreograf og administrasjon. Anette har i en årrekke også arbeidet som utøvende danser blant annet med Panta Rei Danseteater og som frilans. Hun har satt opp egen forestilling og gjort ulike oppdrag.  Anette er også involvert i små og store koreografiprosjekter og hun har vært kursholder for blant annet NTNUi i Trondheim. I tillegg jobber hun på danselinjen ved Edvard Munch vgs, er styreleder for PRODA, engasjert i Nittedal kulturråd og Kulturhuset og med i ressursgruppa for fagforbundet NoDa. Anette er styreleder, prosjektkoordinator og personalansvarlig ved Danseverket, samt instruktør for Treningsverket.

Kontakt: anette@danseverket.noIna

Ina-Helén Oskarsen har gått danselinjen på Lillestrøm VGS, Spin Off Forstudium i Dans, den 3-årige yrkesutdannelsen på Balettakademien i Stockholm, og PPU ved Kunsthøgskolen i Oslo. Etter endt utdannelse har hun blant annet jobbet med kompaniet ilDance i Gøteborg, danset i “Le Grand Macabre” på Den Norske Opera og Ballett, og musikalversjonen av “Mormor og de åtte ungene” (PARADOX FILMS). Hun mottok i 2006 Nittedal Kommunes påskjønnelse til ung, aktiv kulturutøver, og har lang fartstid fra ToDDansekompani (nå Danseverket Dansekompani). I tillegg underviser og koreograferer hun på Schous Kulturstasjon, en del av Oslo Musikk- og Kulturskole og ved Spin Off Forstudium i dans, samt underviser på Lillestrøm vgs. Ina er PR-markedsføringsansvarlig ved Danseverket, prosjektleder for Danseverket Dansekompani, samt prosjektkoordinator for Danseverket.

Kontakt: ina@danseverket.no


Camilla WP


Camilla Wang Pettersen har bachelorgrad i dans og pedagogikk fra Den Norske Balletthøyskolen (nå Norges Dansehøyskole), med fordypning i moderne/samtidsdans og spesialisering i kunst og kultur-formidling. Camilla ble bitt av dansebasillen da hun som barn danset i “Reisen til julestjernen” på Nationaltheateret flere år på rad, og senere danset hun i prosjektet “On own feet” i Kulturpalasset i Praha. Etter ferdig utdannelse har Camilla jobbet på Danseverket, og danset i små prosjekter ved siden av. Her på Danseverket er hun kontorleder og hun underviser i ulike stiler og nivåer, samt på SFO. Camilla har vært prosjektleder og danser på prosjektet “Møtepunkt – barn møter dansekunst” Touch of Dance hadde på Sørli skole i 2012 og Rotnes skole 2013.

Kontakt: camilla@danseverket.no


Camilla H

Camilla Neegaard Haugo har sin utdannelse i dans og bevegelsesveiledning fra Norges Dansehøyskole 2009. Deretter har hun PPU fra Universitetet i Stavanger 2010. Camilla har videre fordypet seg i Hiphop og Urbane stiler ved Flow Dance Education Oslo og Paris 2014, og underviser dermed hiphop hos oss. Camilla er nå ansatt ved Danseverket, Treningsverket og ved Kulturskolen i Gjerdrum. I tillegg til undervisning forsøker Camilla å utvikle seg videre gjennom kurs og utøvende jobber. Hun har så langt opptrådd på scener i Oslo, Paris og København og sist var i Spektrum med Karpe Diem. Camilla har også en nær tilknytning til hiphop studioet Subsdans i Oslo.


Hanne

Hanne Svarliaunet er utdannet ved Den Norske Balletthøyskole, har bachelor i dans og pedagogikk med fordypning i moderne dans og samtidsdans. Hun har også studert ved Dance New Amsterdam i New York, fortrinnsvis i moderne dans. Hanne er medlem i dansekompaniet Komma Danseteater og Aktuell med forestillingen ”Sofasamfunn” i Den Kulturelle Skolesekken i Vestfold. Hun har gjort stunt på Operataket med utdrag fra forestillingen, vist på NRK TV. Hanne har danset i blant annet ”Tolerance of Delay and Forceful Exertion” av Oliver Steele, New York, og stykket ”Kick” av Tharan Revfem, og hun har koreografert og danset i stykket ”The Banshee” med Tønsberg Irish Dance Ensemble.


Line

Line Joten gikk på Danselinjen ved Stange Videregående (2009-2012) og er utdannet med en Bachelorgrad i Dans med integrert PPU fra Universitetet i Stavanger(2012-2016). Under utdanning tok hun et utvekslingssemester ved Dans och Circushögskolan i Stockholm der hun tok flere fag innenfor pedagogikk, didaktikk og dans for barn og unge. Etter endt utdanning har Line jobbet med danseundervisning ved Storøya Skole samt holdt danseworkshops i Hedmark og i Oslo.Som danser er Line medlem av dansekollektivet KOLLEKTIVNI som har utspring fra Stavanger, der hun nylig var med som danser i forestillingen «Evolution made me superior.»  


Jacob

Jacob Akselsen underviser hovedsakelig i popping, men også b-boying(breaking) og hip-hop. Han er utdannet ved Edvard Munch Vgs på deres første street-linje. Han er medgrunnleger av crewet O-Town Boogaloo og er også aktiv i battle-gamet.
Battles:
Vinner av popping Battle Subsdans jam 2018.Finale 3vs3 Funk Battle Raw Dance Festival 2017
Semi-Finale 1vs1 Popping Urban Moves 2015
Kvart-Finale 1vs1 Hip Hop Soul Sessions 2018Anne

Anne Bratteberg startet å danse ved Danseverket i Nittedal og gikk deretter Dans Forstudium ved Trøndertun Folkehøgskole. Videre tok hun sin bachelorgrad i utøvende samtidsdans ved Universitetet i Stavanger, med et semester ved Academy of Performing Arts i Slovakia. Skoleåret 2017/18 gikk hun praktisk-pedagogisk utdanning i dans ved Kunsthøgskolen i Oslo. Hun har undervisningserfaring i kreativ barnedans, jazz, moderne/samtidsdans og improvisasjon. I tillegg til å undervise jobber Anne også som frilans danser.