Om oss

DANSEVERKET i Nittedal er et dansesenter som jobber for et levende dansemiljø i Nittedal.

Vi er en ideell organisasjon som er medlemsbasert og demokratisk. Alle har stemmerett og kan være med å påvirke. Vi har kurs åpent for alle i mange ulike dansestiler, for barn, unge og voksne.

Gjennom faglig god undervisning i et bredt utvalg dansestiler, ulike prosjekter og forestillinger tilrettelegger vi for mestring, gode minner, danseglede og økt livskvalitet for danseglade i alle aldersgrupper på alle nivåer. Vi aktiviserer rundt 400 barn, unge og voksne i Nittedal som ønsker å danse og trene. Vi jobber med å fremme estetisk læring og utfoldelse hvor glede, formidling og mestring er i fokus. Vår visjon er: ”Vi vil skape gnist, varige minner og danseglede!”

Våre ansatte:

Anette

Anette Meiltoft startet sin dansekarriere ved Danseverket  Dansekompani. Hun har BA i dans (pedagoglinjen) ved Kunsthøgskolen i Oslo og ekstra studiepoeng fra NTNU i «Kreativ dans og komposisjon». Hun har vært knyttet til DV på ulike måter siden 2005, både som pedagog, koreograf og administrasjon. Anette har i en årrekke også arbeidet som utøvende danser blant annet med Panta Rei Danseteater og som frilans. Hun har satt opp egen forestilling og gjort ulike oppdrag.  Anette er også involvert i små og store koreografiprosjekter og hun har vært kursholder for blant annet NTNUi i Trondheim. I tillegg jobber hun på danselinjen ved Edvard Munch vgs, er styreleder for PRODA, engasjert i Nittedal kulturråd og Kulturhuset og med i ressursgruppa for fagforbundet NoDa. Anette er styreleder, prosjektkoordinator og personalansvarlig ved Danseverket, samt instruktør for Treningsverket.

Kontakt: anette@danseverket.no


Ina

Ina-Helén Oskarsen har gått danselinjen på Lillestrøm VGS, Spin Off Forstudium i Dans, den 3-årige yrkesutdannelsen på Balettakademien i Stockholm, og PPU ved Kunsthøgskolen i Oslo. Etter endt utdannelse har hun blant annet jobbet med kompaniet ilDance i Gøteborg, danset i “Le Grand Macabre” på Den Norske Opera og Ballett, og musikalversjonen av “Mormor og de åtte ungene” (PARADOX FILMS). Hun mottok i 2006 Nittedal Kommunes påskjønnelse til ung, aktiv kulturutøver, og har lang fartstid fra ToDDansekompani (nå Danseverket Dansekompani). I tillegg underviser og koreograferer hun på Schous Kulturstasjon, en del av Oslo Musikk- og Kulturskole og ved Spin Off Forstudium i dans, samt underviser på Lillestrøm vgs. Ina er PR-markedsføringsansvarlig ved Danseverket, prosjektleder for Danseverket Dansekompani, samt prosjektkoordinator for Danseverket.

Kontakt: ina@danseverket.no


Camilla WP

Camilla Wang Pettersen har bachelorgrad i dans og pedagogikk fra Den Norske Balletthøyskolen (nå Norges Dansehøyskole), med fordypning i moderne/samtidsdans og spesialisering i kunst og kultur-formidling. Camilla ble bitt av dansebasillen da hun som barn danset i “Reisen til julestjernen” på Nationaltheateret flere år på rad, og senere danset hun i prosjektet “On own feet” i Kulturpalasset i Praha. Etter ferdig utdannelse har Camilla jobbet på Danseverket, og danset i små prosjekter ved siden av. Her på Danseverket er hun kontorleder og hun underviser i ulike stiler og nivåer, samt på SFO. Camilla har vært prosjektleder og danser på prosjektet “Møtepunkt – barn møter dansekunst” Touch of Dance hadde på Sørli skole i 2012 og Rotnes skole 2013.

Kontakt: camilla@danseverket.no


Camilla H

Camilla Neegaard Haugo har sin utdannelse i dans og bevegelsesveiledning fra Norges Dansehøyskole 2009. Deretter har hun PPU fra Universitetet i Stavanger 2010. Camilla har videre fordypet seg i Hiphop og Urbane stiler ved Flow Dance Education Oslo og Paris 2014, og underviser dermed hiphop hos oss. Camilla er nå ansatt ved Danseverket, Treningsverket og ved Kulturskolen i Gjerdrum. I tillegg til undervisning forsøker Camilla å utvikle seg videre gjennom kurs og utøvende jobber. Hun har så langt opptrådd på scener i Oslo, Paris og København og sist var i Spektrum med Karpe Diem. Camilla har også en nær tilknytning til hiphop studioet Subsdans i Oslo.

Skoleåret 2019-2020 er Camilla vikarierende PR-og markedsføringsansvarlig


Hanne

Hanne Svarliaunet er utdannet ved Den Norske Balletthøyskole, har bachelor i dans og pedagogikk med fordypning i moderne dans og samtidsdans. Hun har også studert ved Dance New Amsterdam i New York, fortrinnsvis i moderne dans. Hanne er medlem i dansekompaniet Komma Danseteater og Aktuell med forestillingen ”Sofasamfunn” i Den Kulturelle Skolesekken i Vestfold. Hun har gjort stunt på Operataket med utdrag fra forestillingen, vist på NRK TV. Hanne har danset i blant annet ”Tolerance of Delay and Forceful Exertion” av Oliver Steele, New York, og stykket ”Kick” av Tharan Revfem, og hun har koreografert og danset i stykket ”The Banshee” med Tønsberg Irish Dance Ensemble.


Line

Line Joten gikk på Danselinjen ved Stange Videregående (2009-2012) og er utdannet med en Bachelorgrad i Dans med integrert PPU fra Universitetet i Stavanger(2012-2016). Under utdanning tok hun et utvekslingssemester ved Dans och Circushögskolan i Stockholm der hun tok flere fag innenfor pedagogikk, didaktikk og dans for barn og unge. Etter endt utdanning har Line jobbet med danseundervisning ved Storøya Skole samt holdt danseworkshops i Hedmark og i Oslo.Som danser er Line medlem av dansekollektivet KOLLEKTIVNI som har utspring fra Stavanger, der hun nylig var med som danser i forestillingen «Evolution made me superior.»

Skoleåret 2019-2020 er Line vikarierende prosjektkoordinator

Kontakt: line@danseverket.no


Jacob

Jacob Akselsen underviser hovedsakelig i popping, men også b-boying(breaking) og hip-hop. Han er utdannet ved Edvard Munch Vgs på deres første street-linje. Han er medgrunnleger av crewet O-Town Boogaloo og er også aktiv i battle-gamet. Battles: Vinner av popping Battle Subsdans jam 2018. Finale 3vs3 Funk Battle Raw Dance Festival 2017, Semi-Finale 1vs1 Popping Urban Moves 2015, Kvart-Finale 1vs1 Hip Hop Soul Sessions 2018


Anne

Anne Bratteberg danset ved Danseverket i Nittedal som barn og ungdom og gikk deretter Dans Forstudium ved Trøndertun Folkehøgskole. Videre tok hun sin bachelorgrad i utøvende dans ved Universitetet i Stavanger. Under utdanningen tok hun et semester ved Academy Of Performing Arts i Slovakia. Etter endt danseutdanning gikk hun praktisk-pedagogisk utdanning i dans ved Kunsthøgskolen i Oslo. Anne har undervisningserfaring i kreativ barnedans, jazz, moderne/samtidsdans og improvisasjon. I tillegg til å undervise arbeider Anne også som frilans danser.


Kristin

Kristin Lødøen er utdannet ballettpedagog fra Statens balletthøgskoles pedagoglinje, og har videre danseutdanning fra Martha Graham School of Contemporary Dance, New York, STEPS on Broadway og Merce Cunningham Studio, New York. Hun har også tatt koreografiutdanning ved State University of New York med Kazuko Hirabayashi. I tillegg har hun deltatt på en lang rekke kurs og workshops med internasjonalt anerkjente lærere. Som danser har hun vært med i Martha Graham Dance Company, New York, Martha Graham Ensemble, Pearl Lange Dance Theater og har danset i en rekke forestillinger i USA. Hun har undervist ved The Martha Graham School of Contemporary Dance og ved flere private ballettskoler i USA og i Norge. Ved siden av dansen jobber hun også som fotograf.