SFO-kurs oppstart uke 41

Hei alle sammen på SFO-kurs

Vi er i kontakt med skolene og det ser veldig lovende ut med oppstart i uke 41; rett etter høstferien. Hver skole vil få en egen informasjon, da det er noe ulikt i forhold til smittevern på grunn av arealer, antall osv.
(Sfo-dans på Rotnes er i gang pga andre premisser)


På grunn av GULT-smittenivå så får Danseverket dessverre ikke lov til å komme å ha dansekurs på skolene (med unntak av Rotnes, se informasjon lenger ned). Dette er vi selvfølgelig veldig lei oss for, men vi forstår selvfølgelig at smittevern og skolenes reglement kommer først. Alle påmeldinger pr dags dato blir nullstilt.
Vi følger situasjonen tett; og håper at vi kan sette i gang etter høstferien.

På Danseverket så vil det være dansekurs for den aldersgruppen, og dere er hjertelig velkommen til å melde dere på der. 

Mandager: Jazz 1.-2.klasse med Line kl 16.15-17.00 
Onsdager: Ballett 1.-2.klasse med Anne kl 17.15-18.00

Link til påmelding: http://www.danseverket.no/wp/2019/11/17/pamelding/

Danseverket følger selvfølgelig smittevernsreglement og råd som gjelder for fritidsaktivitet og følger prosedyrer for dette.

Link til smittevernsregler hos Danseverket: http://www.danseverket.no/wp/2020/08/16/smittevern-for-danseverket-2/

SFO- Rotnes
På grunn av at dette SFO-kurset er i våre lokaler; så kan vi sette dette i gang. Danseverket har utarbeidet egne retningslinjer for smittevern og vi følger retningslinjer gitt for fritidsaktiviteter. Derfor ønsker vi dere alle velkomne til dansekurs mandag 31. august kl 15.00-15.45.  Det er en liten gruppe, med plass til flere så få gjerne med en venn. Det er gøy å danse sammen!
Dere vil få igjen gangen som ble avlyst (uke 35) nærmere forestilling.