Sommercamp 4.-6.klasse uke 32

SOMMERCAMP for DEG som begynner i 4-6. klasse denne høsten

En hel uke fylt med kreative og fysiske sommeraktiviteter her på Danseverket. Det vil også bli en turdag. Mer detaljer rundt innholdet vil komme ca 2 uker før campen.

Vi håper du vil være med på Danseverkets sommercamp 2020!

Dato: 03-07.august (Uke 32)
Tid: 09.30-15.00 
Inkl 1 måltid pr dag
Pris: kr 2.100,-
For hvem: 4-6.klasse (født 2011, 2010, 2009) Begrenset antall plasser!

All henting/levering vil foregå i Danseverkets lokaler, Skolebakken 5 på Rotnes

Ved påmelding: send oss mail med eventuelle allergier o.l som vi må vite om

Se også vår sommercamp for 1.-4.klasse uke 33

Årets sommercamp ledes av Milla og Thea Sofie

Milla Skaug Ødegaard er 20 år og studerer juss ved King’s College London (med ekstra onlinefag i juridisk datateknologi fra Harvard University). Hun har danset på Danseverket i 9 år, og jobbet med å spre dansegleden som aktivitetsleder på dansegruppa på GIFs Sommerleir i to år. Nå jobber hun som en av hovedlederne på sommerleiren, samtidig som hun er en aktiv politiker og sitter som vara i kommunestyret. Hun jobber også som lærervikar på bygdas ungdomsskoler, og har tidligere jobbet som personlig assistent, vikar i hjemmesykepleien og som trener i GIF Handicap.

Milla har kursing i bla; livredningskurs GIF, lederkurs AUF, lederkurs Norges Speiderforbund, tilrettelegging Paraidrett ved Norges Idrettsforbund, barn og unges kommunestyre

Thea Sofie Gustafson er 21 år og studerer musikkteater ved Høyskolen Kristiania – Institutt Musikkteaterhøyskolen. Hun har tidligere gått musikal på folkehøyskole, og har dansa på Danseverket i 6 år. Hun var med i Danseverket Dansekompani i 3 år, som er noe av det kuleste og morsomste hun har vært med på, og som har hjulpet henne videre i utdanningen sin. På fritiden jobber hun på Kulturverket Flammen og som hovedleder på GIFs sommerleir. Hun har førstehjelpskurs og har tidligere jobbet som badevakt.