En stor takk

Vil vil gjerne sende en STOR takk til alle på Danseverket (dansere, mammaer og pappaer) som holder hjulene i gang med digital dansing, ute-dansing, snap-dansing, hage-dansing, Tik Tok osv. Danseverket har pr i dag ikke kommet inn under noen kompensasjonsordninger og får ingen støtte fra offisielle hold foreløpig. Derfor jobber vi hardt for å gi dere dans, og er takknemlige for alle dere som er med oss. Uten dere hadde det ikke vært noe Danseverket nå, eller videre. Likevel holder vi på litt ekstra det vi klarer, og danser oss mot sommeren både digitalt, noe felles og på ulike plattformer. Til uka har vi muligheten til å ta imot elever fra 5.klasse og oppover i våre studioer, og vi jobber med løsninger for å ta imot yngre dansere etterhvert. En skreddersydd timeplan for uke 20 legges ut på nettsiden i løpet av dagen🤩

Legg igjen en sommerhilsen i kommentarfeltet (på innlegget på Facebook), og bli med i trekningen av en Danseverket-genser på 17.mai! Vi gleder oss til å se alle igjen💛

Foto: Lars Friestad