Sommercamp 1.-4.klasse uke 33

SOMMERCAMP for DEG i 1.-4.klasse uke 33

Dette er et tilbud for 1.-4.klassinger ved skolene i Nittedal kommune. Dette blir en intensiv uke fylt med dans, sommeraktiviteter og moro. I løpet av uken vil barna få danseundervisning av pedagog samt være med og sette opp sin egen forestilling som vi viser fram på slutten av uken. Vi tar også en tur til Høldippelen med mulighet for å bade (med forbehold) og gjør morsomme sommeraktiviteter både ute og inne. Mer detaljer rundt innholdet vil komme ca 2 uker før campen.

Vi håper du vil være med på Danseverkets sommercamp 2020!

Dato: 10.-14.august (Uke 33)
Tid: 09.30-15.00 (med mulighet for tidlig levering/sen henting)
Pris: kr 2.100,-
For hvem: 1.-4.klasse (født 2010-2013) Begrenset antall plasser!

Tidlig levering og henting koster 550 kr ekstra.

Lokalet åpner 08.30, ta med matpakke og drikke så barnet kan spise frokost.
Siste henting/lokalet stenger kl 15.30

All henting/levering vil foregå i Danseverkets lokaler, Skolebakken 5 på Rotnes

Se også vår sommercamp 4.-6.klasse uke 32


Sommercampen 2020 ledes av Line og Anne

Line Joten gikk på danselinjen ved Stange Videregående (2009-2012) og er utdannet med en bachelorgrad i dans med integrert PPU fra Universitetet i Stavanger (2012-2016). Under utdanning tok hun et utvekslingssemester ved Dans och Circushögskolan i Stockholm der hun tok flere fag innenfor pedagogikk, didaktikk og dans for barn og unge. Etter endt utdanning har Line jobbet som dansekunstner i samarbeid  med dansekollektivet KOLLEKTIVNI og som pedagog på flere prosjekter i Hedmark og i Oslo. 

Anne Bratteberg danset ved Danseverket i Nittedal som barn og ungdom og gikk deretter Dans Forstudium ved Trøndertun Folkehøgskole. Videre tok hun sin bachelorgrad i utøvende dans ved Universitetet i Stavanger. Under utdanningen tok hun et semester ved Academy Of Performing Arts i Slovakia. Etter endt danseutdanning gikk hun praktisk-pedagogisk utdanning i dans ved Kunsthøgskolen i Oslo. Anne har undervisningserfaring i kreativ barnedans, jazz, moderne/samtidsdans og improvisasjon. Anne er også ansatt som dansepedagog på Kirsti Skullerud Ballett og Dansestudio og Rud Videregående Skole. I tillegg til å undervise arbeider Anne også som frilans danser.