Påmelding, semesterstart uke 2

Påmelding for vårens dansekurs er åpen. ALLE PLASSER VIDEREFØRES fra høst til vårsemesteret.

Skal du fortsette behøver du derfor ikke gjøre noe. Er det endringer i hva du skal gå på må dette meldes til kontoret: post@danseverket.no. Skal du ta flere kurs ordner du det på din eksisterende profil.

MERK: Vårens semester 2020 starter opp fra uke 2! 

Link til påmeldingssystem http://din-booking-v2.appspot.com

Gå inn på linken for å sende inn din påmelding til kurs hos Danseverket. Har du profil fra tidligere behøver du ikke lage ny! Se nøye på timeplanen, og gå inn og velg de kursene du ønsker å melde deg på. Det er lurt og se på “pakkeløsninger” og fargekodene for de ulike nivåene/aldersgruppene, da det ofte går to ulike kurs etter hverandre som passer samme alder/nivå. Kikk nøye og så noter deg hva kurset heter, før du trykker på påmeldingslinken og finner kurset på lista der. Veiledning til påmelding finner du her

Velkommen!

8 thoughts on “Påmelding, semesterstart uke 2

  1. Tilbaketråkk: SFO-kurs
  2. Tilbaketråkk: Veiledning til påmelding
  3. Tilbaketråkk: Timeplan 2018-2019
  4. Tilbaketråkk: Vi er i gang!
  5. Tilbaketråkk: Stor og liten

Comments are closed.