Dansens Dager: Frikar – 27.april

Bli med tre av talentene fra talentutviklingsprogrammet FRIKAR X scenisk folkedans og musiker Andris Hemsing, og få en innføring i FRIKAR-universet.

LØRDAG 27.APRIL

WORKSHOPS I STORSALEN kl. 13.00 og 14.00
Under workshopene blir du utfordret på dans og akrobatikk. Det blir enkle ting og mer utfordrende moment i tråd med FRIKAR sitt slagord: Free yourself! Workshopene holdes til følgende tider: kl. 13.00 (8-11 år) og kl. 14.00 (12 år og oppover).

MINIFORESTILLING I STORSALEN kl. 15.30
Akrobatikkalarm!
FRIKAR er tilbake med ny, spenstig framsyning! Kva fordreiv dei tida med før mobilen kom? Kva gjorde budeiene når gutane var i bygda – og gutane når jentene var i fjøset? Kva gjorde kjedelege stunder til kreative stunder? I Gotoguta – som tyder gutar frå ei «goto», stien mellom to skigardar – får du hallingversjonen av «Backstreet boys»… og slik oppstod «hulling».

Du kan velge å delta på én workshop OG se forestillingen til kr. 100, eller du kan velge å kun se forestillingen til kr. 75.

Arrangør: Kulturverket Flammen og Danseverket i Nittedal

Billetter finner du på www.flammen.no