Fordypningsprogram/kompanier

Vi har fordypningsprogram fra 5.klasse og oppover, i form av elevkompanier.

Barnekompaniet 5-7.klasse:
Passer for deg som ønsker å danse mye, lære ulike stiler, være med på flere danseoppdrag og samarbeide som dansekompani. Samarbeid og et godt sosialt miljø er noe vi fokuserer på, også utenom dansetimene. Barnekompaniet har bl.a opptrådt på diverse skoler, Juniorklubben, Mosenteret, i Rådhuskantina og under Rebusløpet på Danseverket. Det kreves at du går minst to danseklasser i uka, i tillegg til Barnekompani-timen. Elever som har danset lenge har fortrinnsrett. Danseverket bekrefter plassen etter påmelding.
Max 18 plasser, for å kunne tilrettelegge ekstra godt da dette er et fordypningsprogram

Juniorkompaniet: ca 8.-10.klasse
Passer for deg som ønsker å danse mye, lære ulike stiler, være med på flere danseoppdrag og samarbeide som dansekompani. Samarbeid og et godt sosialt miljø er noe vi fokuserer på, også utenom dansetimene. Det kreves at du går minst tre danseklasser i uka, i tillegg til Juniorkompani-timen.
Elever som har danset lenge og har vært i barnekompaniet har fortrinnsrett. Danseverket bekrefter plassen etter påmelding.
Max 18 plasser, for å kunne tilrettelegge ekstra godt da dette er et fordypningsprogram

Danseverket Dansekompani: VGS-elever (med audition og unntak)
Må danse minimum 4 timer hver uke i ulike dansestiler: jazz, moderne/samtidsdans, klassisk og hip hop, i tillegg til 1,5 time som er dedikert til kompaniarbeid.
Formålet er å spre scenisk dans til så mange som mulig og utvikle medlemmene videre som dansere. Det er viktig for oss å skape god kultur som engasjerer og berører livene til menneskene som bor i vår kommune. Skape engasjement og debatt. Vi bruker derfor mye tid på å velge og utvikle tema og konsept til våre årlige kompaniforestillinger.  
Vår visjon er å styrke dansen i lokalmiljøet og være en synlig dansegruppe på høyt nivå.
Les mer om Danseverket Dansekompani her

Max 15 plasser, for å kunne tilrettelegge ekstra godt da dette er et fordypningsprogram

1 thought on “Fordypningsprogram/kompanier

  1. Tilbaketråkk: Kursforklaringer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.