Hva skjer på sosiale medier?

Følg oss på Instagram og Facebook, for innblikk i hverdagen på Danseverket!

fredag, mars 22nd, 2019 at 6:49am
  • 83
  • 0
fredag, mars 15th, 2019 at 3:08am
  • 20
  • 0
mandag, mars 11th, 2019 at 10:24pm
  • 42
  • 1
lørdag, mars 9th, 2019 at 12:05am
  • 67
  • 0
tirsdag, mars 5th, 2019 at 7:28am
  • 75
  • 0

Danseverket i Nittedal

Danseverket (tidligere Touch of Dance) er et dansesenter som jobber for et levende dansemiljø i Nittedal. Gjennom faglig god undervisning i et bredt utvalg dansestiler, ulike prosjekter og forestillinger tilrettelegger vi for mestring, gode minner, danseglede og økt livskvalitet for danseglade i alle aldersgrupper på alle nivåer.
Danseverket i Nittedal
Danseverket i Nittedallørdag, mars 23rd, 2019 at 3:07am
Lurer du på noe rundt øvinger, sceneprøver, tider, om vi trenger din hjelp med kakebaking eller garderobe-pass? All informasjon er sendt ut via e-post, men du finner alt på www.danseverket.no også🎉 God helg😍😍
Danseverket i Nittedal
Danseverket i Nittedalfredag, mars 22nd, 2019 at 1:03am
Musikkvideo til "River View" med Margrete er nå ute😍
I musikkvideoen ser du Danseverket Dansekompani, i de mystiske skogene ved Vassøytjern..

The music video for River View is directed by Frøydis Fossli Moe. It displays the feelings of existential dread with a horror-like approach and inspiration from the tales of Nøkken, a mythical creature from Norwegian folklore.’
Danseverket i Nittedal
Danseverket i Nittedal
Danseverket i Nittedal har delt et innlegg.onsdag, mars 20th, 2019 at 8:38pm
På søndag trekker vi en vinner av 2 GRATIS billetter til vår Jubileumsforestilling i mai😍 Heng deg på; del denne filmen og legg igjen en gratulasjonshilsen i kommentarfeltet, og det kan bli du som stikker av med billettene🎉🤩
Danseverket i Nittedal
Danseverket i Nittedal
Vi teller ned til vår Jubileumsforestilling helgen 25.-26.mai i Flammen, og kicker igang med en konkurranse🥳🤩 Del denne filmen, og legg igjen en gratulasjonshilsen under, og du er med i trekningen om 2 GRATIS billetter til forestillingen! Vinner trekkes søndag 24.mars🎉
Danseverket i Nittedal
Danseverket i Nittedalfredag, mars 15th, 2019 at 3:00am
Årets drilltropp til 17.mai🎉🎉
Danseverket i Nittedal
Danseverket i Nittedal feirer an anniversary.mandag, mars 11th, 2019 at 10:16pm
Vi teller ned til vår Jubileumsforestilling helgen 25.-26.mai i Flammen, og kicker igang med en konkurranse🥳🤩 Del denne filmen, og legg igjen en gratulasjonshilsen under, og du er med i trekningen om 2 GRATIS billetter til forestillingen!
Vinner trekkes søndag 24.mars🎉
Danseverket i Nittedal

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.